Klakkeboem vzw

Venetië in de Sneeuw

  Data

  • Zaterdag 2 Maa. om 20u
  • Zondag 3 Maa. om 18u30
  • Maandag 4 Maa. om 20u
  • Woensdag 6 Maa. om 20u
  • Vrijdag 8 Maa. om 20u
  • Zaterdag 9 Maa. om 20u

  Locatie

Parochiaal Centrum Zwevegem-Knokke
(Orveiestraat - B-8550 Zwevegem)

  Tickets

  • Jongerentickets - €5,00
  • Standaardtickets - €9,00

Zitplaatsen worden tijdens het reserveren gekozen

  Venetië in de Sneeuw

Kristof en Patricia worden uitgenodigd voor een etentje bij Danny en Pascal. Danny en Pascal zijn smoorverliefd en zo vol van elkaar dat het hen volledig ontgaat dat Kristof en Patricia bij hun aankomst slaande ruzie hebben. Eenmaal ze aan tafel zitten, valt het hen op dat Patricia nog geen woord gezegd heeft. Wat Danny en Pascal echter vermoeden, blijkt een groot misverstand...

Van: Gilles Dyrek
Regie: Bryan Buddaert
Spel: Dennie Vancauwenberghe, Frederik Vanhonacker, Julie Van Honacker & Paul Verschuere

  Klakkeboem vzw

Klakkeboem is in de eerste plaats een toneelvereniging die twee stukken per jaar speelt, een komedie in februari en het andere stuk in november. Kwaliteit primeert!

Klakkeboem speelt in Zwevegem, meer bepaald Zwevegem-Knokke en werd opgericht in 1996 door de bende van de KSJ onder leiding van onze vorige voorzitter Rudy Deschynck. Het eerste jaar speelden we "Klachten" van Paul Coppens voor een goeie 400 mensen. Ondertussen overschreden we voor 'Mo tante Germaine toch' (2006) en voor 'The Rose Garden' (2005) de kaap van 1 000 toeschouwers. Met 'De Grönholmmethode' (2011) belandde Klakkeboem op de longlist van het Landjuweel 2012 en voor 'Te Laat!' kreeg Dennie Vancauwenberghe een Eervolle Vermelding tijdens de uitreiking van de Gouden Meeuw 2015.

En in het seizoen van het twintigjarige bestaan zette Klakkeboem de kers op de taart met twee Gouden Meeuwen en een Nominatie voor ‘Iedereen Don Quichot’ (2016). De voltallige groep werd bekroond, evenals Kurt Velghe voor zijn vertolking van Cervantes/Don Quichot. Griet Soenens kreeg een nominatie voor haar vertolking van Aldonza.

Meer info

Venetië in de Sneeuw

Klakkeboem vzw

Kies voorstelling & tickets (1/6)

Venetië in de Sneeuw

Klakkeboem vzw

Kies jouw zitplaatsen (2/6)
= jouw plaatsen    
= vrij    
= bezet

Arkadiia ©:

Algemene voorwaarden