Klakkeboem vzw

Welkom in de familie

  Data

  • Zaterdag 26 Okt. 2019 om 20u
  • Zondag 27 Okt. 2019 om 18u30
  • Maandag 28 Okt. 2019 om 20u
  • Woensdag 30 Okt. 2019 om 20u
  • Vrijdag 1 Nov. 2019 om 20u
  • Zaterdag 2 Nov. 2019 om 20u

  Locatie

Parochiaal Centrum Zwevegem-Knokke
(Orveiestraat - B-8550 Zwevegem)

  Tickets

  • Jongerentickets - €5,00
  • Standaardtickets - €9,00

Zitplaatsen worden tijdens het reserveren gekozen

  Welkom in de familie

Élisabeth is lerares Frans en haar man Pierre is professor literatuur. Samen met hun twee jonge kinderen betrekken ze een ruim appartement in Parijs. Op een avond heeft Élisabeth haar broer Marcel en haar oude jeugdvriend en vriend des huizes Victor uitgenodigd voor een etentje. Marcels vrouw Anna wordt later op de avond verwacht.

Marcel is een zelfzekere, succesvolle makelaar die graag ingaat op de vragen die de anderen stellen over de zwangerschap van Anna. Anna verwacht hun eerste kindje en het wordt een zoontje. Wanneer de aanwezigen maar niet diens naam kunnen raden ontstaat er al heel snel een discussie die algauw ontaardt in persoonlijke aanvallen en het opspitten van verdoken geheimen, frustraties en ander oud zeer.

  Klakkeboem vzw

Klakkeboem is in de eerste plaats een toneelvereniging die twee stukken per jaar speelt, een komedie in februari en het andere stuk in november. Kwaliteit primeert!

Klakkeboem speelt in Zwevegem, meer bepaald Zwevegem-Knokke en werd opgericht in 1996 door de bende van de KSJ onder leiding van onze vorige voorzitter Rudy Deschynck. Het eerste jaar speelden we "Klachten" van Paul Coppens voor een goeie 400 mensen. Ondertussen overschreden we voor 'Mo tante Germaine toch' (2006) en voor 'The Rose Garden' (2005) de kaap van 1 000 toeschouwers. Met 'De Grönholmmethode' (2011) belandde Klakkeboem op de longlist van het Landjuweel 2012 en voor 'Te Laat!' kreeg Dennie Vancauwenberghe een Eervolle Vermelding tijdens de uitreiking van de Gouden Meeuw 2015.

En in het seizoen van het twintigjarige bestaan zette Klakkeboem de kers op de taart met twee Gouden Meeuwen en een Nominatie voor ‘Iedereen Don Quichot’ (2016). De voltallige groep werd bekroond, evenals Kurt Velghe voor zijn vertolking van Cervantes/Don Quichot. Griet Soenens kreeg een nominatie voor haar vertolking van Aldonza.

Meer info

Welkom in de familie

Klakkeboem vzw

Kies voorstelling & tickets (1/6)

Welkom in de familie

Klakkeboem vzw

Kies jouw zitplaatsen (2/6)
= jouw plaatsen    
= vrij    
= bezet

Arkadiia ©:

Algemene voorwaarden