Klakkeboem vzw

Een Fantastisch Trouwfeest

  Data

  • Zaterdag 22 Feb. om 20u
  • Zondag 23 Feb. om 18u30
  • Maandag 24 Feb. om 20u
  • Woensdag 26 Feb. om 20u
  • Vrijdag 28 Feb. om 20u
  • Zaterdag 29 Feb. om 20u

  Locatie

Parochiaal Centrum Zwevegem-Knokke
(Orveiestraat - B-8550 Zwevegem)

  Tickets

  • Jongerentickets - €5,00
  • Standaardtickets - €9,00

Zitplaatsen worden tijdens het reserveren gekozen

  Een Fantastisch Trouwfeest

Op de vooravond van zijn huwelijk krijgt Bill een geweldig vrijgezellenfeestje van zijn vrienden in hetzelfde hotel waar het huwelijksfeest en de huwelijksnacht zullen plaats vinden. Maar de volgende morgen wordt hij wakker met een helse kater, een bult op zijn hoofd en een vreemde bult naast hem in bed. Hij lijdt aan een lichte vorm van amnesie en herinnert zich de gebeurtenissen van de vorige nacht maar zeer vaag. Bovendien ontwaakt hij niet in de voor hem gereserveerde hotelkamer, maar wel in bruidsuite die voorzien is voor de huwelijksnacht. Wanneer hij beseft wat de gevolgen kunnen zijn als zijn aanstaande bruid het te weten komt, slaat hij helemaal in paniek. Straks begint het huwelijk en de klok tikt ongenadig voort.

  Klakkeboem vzw

Klakkeboem is in de eerste plaats een toneelvereniging die twee stukken per jaar speelt, een komedie in februari en het andere stuk in november. Kwaliteit primeert!

Klakkeboem speelt in Zwevegem, meer bepaald Zwevegem-Knokke en werd opgericht in 1996 door de bende van de KSJ onder leiding van onze vorige voorzitter Rudy Deschynck. Het eerste jaar speelden we "Klachten" van Paul Coppens voor een goeie 400 mensen. Ondertussen overschreden we voor 'Mo tante Germaine toch' (2006) en voor 'The Rose Garden' (2005) de kaap van 1 000 toeschouwers. Met 'De Grönholmmethode' (2011) belandde Klakkeboem op de longlist van het Landjuweel 2012 en voor 'Te Laat!' kreeg Dennie Vancauwenberghe een Eervolle Vermelding tijdens de uitreiking van de Gouden Meeuw 2015.

En in het seizoen van het twintigjarige bestaan zette Klakkeboem de kers op de taart met twee Gouden Meeuwen en een Nominatie voor ‘Iedereen Don Quichot’ (2016). De voltallige groep werd bekroond, evenals Kurt Velghe voor zijn vertolking van Cervantes/Don Quichot. Griet Soenens kreeg een nominatie voor haar vertolking van Aldonza.

Meer info

Een Fantastisch Trouwfeest

Klakkeboem vzw

Kies voorstelling & tickets (1/6)

Een Fantastisch Trouwfeest

Klakkeboem vzw

Kies jouw zitplaatsen (2/6)
= jouw plaatsen    
= vrij    
= bezet

Arkadiia ©:

Algemene voorwaarden