Klakkeboem vzw

De Muizenval

  Data

  • Vrijdag 22 Okt. om 20u
  • Zaterdag 23 Okt. om 20u
  • Zondag 24 Okt. om 18u30
  • Dinsdag 26 Okt. om 20u
  • Woensdag 27 Okt. om 20u

  Locatie

OC Den Tap
(Stationsstraat 2 - 8552 Zwevegem)

  Tickets

  • Jongerentickets - €5
  • Standaardtickets - €9

Zitplaatsen worden tijdens het reserveren gekozen

  De Muizenval

Na een bijzonder moeilijke periode voor alle toneelverenigingen, en bij uitbreiding voor alle verenigingen die ook maar iets doen waarbij een publiek een ‘conditio sine qua non’ is, veert Klakkeboem recht en brengt voor u deze klassieker van Agatha Christie (in een vertaling van Peter Hoeksema). Dit stuk speelt ondertussen al sinds 1952 ononderbroken op West End en is, na een korte onderbreking door u weet wel wat, sinds kort terug opgestart. Omdat wij uiteraard niet willen dat u hiervoor speciaal naar Londen moet reizen, brengen wij dit voor u.

De regie is in handen van Pedro Lema. Acteurs en actrices van dienst zijn: Thomas Dierynck, Griet Soenens, Dennie Vancauwenberghe, Stijn Vandenhende, Julie Van Honacker, Maarten Vansteenkiste, Kurt Velghe en Nele Vervaeck.

“Giles en Molly zijn een gelukkig getrouwd jong koppel en hebben een mansion geërfd op het Engelse platteland in de buurt van Londen. Ze besluiten om er een pension van te maken en dopen het Monskwell Manor. Op de dag dat de eerste gasten zijn aangekomen, breekt er een zware sneeuwstorm uit waardoor zij met hun gasten volledig afgesloten worden van de buitenwereld. Dan krijgen ze een onverwacht telefoontje van de commissaris van Scotland Yard. Een inspecteur is onderweg naar Monkswell Manor. En hij komt helaas met heel slecht nieuws.

Wat is het slechte nieuws dat de inspecteur komt verkondigen? Waarom begint iedereen zich daarna plots vreemd te gedragen? En wat is de connectie met de brutale moord op een alleenstaande dame in het hartje van Londen? U komt het allemaal te weten in deze spannende thriller van de wereldberoemde misdaadschrijfster Agatha Christie.”

  Klakkeboem vzw

Klakkeboem is in de eerste plaats een toneelvereniging die twee stukken per jaar speelt, een komedie in februari en het andere stuk in november. Kwaliteit primeert!

Klakkeboem speelt in Zwevegem, meer bepaald Zwevegem-Knokke en werd opgericht in 1996 door de bende van de KSJ onder leiding van onze vorige voorzitter Rudy Deschynck. Het eerste jaar speelden we "Klachten" van Paul Coppens voor een goeie 400 mensen. Ondertussen overschreden we voor 'Mo tante Germaine toch' (2006) en voor 'The Rose Garden' (2005) de kaap van 1 000 toeschouwers. Met 'De Grönholmmethode' (2011) belandde Klakkeboem op de longlist van het Landjuweel 2012 en voor 'Te Laat!' kreeg Dennie Vancauwenberghe een Eervolle Vermelding tijdens de uitreiking van de Gouden Meeuw 2015.

En in het seizoen van het twintigjarige bestaan zette Klakkeboem de kers op de taart met twee Gouden Meeuwen en een Nominatie voor ‘Iedereen Don Quichot’ (2016). De voltallige groep werd bekroond, evenals Kurt Velghe voor zijn vertolking van Cervantes/Don Quichot. Griet Soenens kreeg een nominatie voor haar vertolking van Aldonza.

Meer info

Tickets De Muizenval

Klakkeboem vzw

Kies voorstelling & tickets (1/6)

Tickets De Muizenval

Klakkeboem vzw

Kies jouw zitplaatsen (2/6)
= jouw plaatsen    
= vrij    
= bezet

Arkadiia ©:

Algemene voorwaarden